Ilves piti liigapaikkansa: ”Loppu meni juuri niin kuin piti” – Sankariksi  nousi Raumalta tullut 16-vuotias vauhtikone - Jalkapallo - Aamulehti
Ilves piti liigapaikkansa: ”Loppu meni juuri niin kuin piti” – Sankariksi nousi Raumalta tullut 16-vuotias vauhtikone - Jalkapallo - Aamulehti

P17-joukkue ylempään SM-sarjaan • Ilves Salibandy

Ilveksen joukkueet olivat aktiivisesti mukana viime viikonlopun HJK Cupissa  – P13 nappasi kultaa! • Ilvesjalkapallo
Ilveksen joukkueet olivat aktiivisesti mukana viime viikonlopun HJK Cupissa – P13 nappasi kultaa! • Ilvesjalkapallo

Ilves T09:n avoimet harjoitukset järjestetään viikolla 41 • Ilvesjalkapallo

Ilves C tytöt (2008) • Ilvesjalkapallo

Näin Ilves voitti jalkapallon SM-kultaa 1983 - Jalkapallo - Aamulehti

Ilves jalkapallo - Kiitos kaikille kannattajille ja seuraajille kaudesta  2018! Nuori joukkueemme taisteli tiukasti mitaleista aina sarjan  viimeisille kierroksille asti. Lopulta joukkue sijoittui sarjassa  viidenneksi. Kauden aikana koettiin paljon ...
Ilves jalkapallo - Kiitos kaikille kannattajille ja seuraajille kaudesta 2018! Nuori joukkueemme taisteli tiukasti mitaleista aina sarjan viimeisille kierroksille asti. Lopulta joukkue sijoittui sarjassa viidenneksi. Kauden aikana koettiin paljon ...

Lauantain ottelussa kutsuvieraina 1983 Suomen mestareita – haastattelussa  Ilves-legendat Hjelm ja Ojala - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden  yhteinen koti
Lauantain ottelussa kutsuvieraina 1983 Suomen mestareita – haastattelussa Ilves-legendat Hjelm ja Ojala - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Ilveksen D-juniorit kaatoivat brittijätti Liverpoolin – huima Liettuan  turnaus päättyi hopeamitaleihin - Jalkapallo - Aamulehti
Ilveksen D-juniorit kaatoivat brittijätti Liverpoolin – huima Liettuan turnaus päättyi hopeamitaleihin - Jalkapallo - Aamulehti