Home

Arkaainen väitetty urut puoliaika koripallo projektori Alabama joustava

Korisliiga: Seagulls hävisi Katajalle - Urheilu | HS.fi

Jazzin hurja ensimmäinen puoliaika poiki voiton Hornetsista – Markkanen 33  pistettä, 12 levypalloa
Jazzin hurja ensimmäinen puoliaika poiki voiton Hornetsista – Markkanen 33 pistettä, 12 levypalloa

IL seurasi: Totaalista dominointia! Suomea vietiin nöyryyttävin lukemin

Koripallo: Susijengi löi Israelin – Sasu Salin pistekuningas - Koripallo -  Ilta-Sanomat
Koripallo: Susijengi löi Israelin – Sasu Salin pistekuningas - Koripallo - Ilta-Sanomat

Suomi kärsi jatkoaikatappion Israelille koripallon EM-avauksessa |  Ilkka-Pohjalainen
Suomi kärsi jatkoaikatappion Israelille koripallon EM-avauksessa | Ilkka-Pohjalainen

Ensimmäinen puoliaika kauden parasta Alulta Kisahallissa: "Vaikka tappio  harmittaa, pelasimme mielestäni hyvin" | Urheilu | Forssan Lehti
Ensimmäinen puoliaika kauden parasta Alulta Kisahallissa: "Vaikka tappio harmittaa, pelasimme mielestäni hyvin" | Urheilu | Forssan Lehti

Korista
Korista

Koripallon EM-kisat: Serbia antoi Susijengille tylyn oppitunnin - Koripallo  - Ilta-Sanomat
Koripallon EM-kisat: Serbia antoi Susijengille tylyn oppitunnin - Koripallo - Ilta-Sanomat

Kouvot kävi ryöstöretkellä Pyynikillä | Pyrintö

Hyvä ensimmäinen puoliaika ei riittänyt voittoon | Pyrintö

BC Nokia joulutauolle sarjan kakkosena - Urheilu - Nokian Uutiset

Awak Kuier liekitti Suomen voittoon EM-karsinnoissa – ”Koripallo on  itseluottamuspeli”
Awak Kuier liekitti Suomen voittoon EM-karsinnoissa – ”Koripallo on itseluottamuspeli”

Lahti Basketball laittoi kaiken tiskiin Korisliigan pudotuspeliottelussa –  Karhu näytti kuitenkin vaarallisuutensa | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Lahti Basketball laittoi kaiken tiskiin Korisliigan pudotuspeliottelussa – Karhu näytti kuitenkin vaarallisuutensa | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Kotti: Kaivoimme liian ison kuopan itsellemme

Koripallon MM-kisat: MTV seurasi avausottelua Suomi–Australia, 72–98 -  MTVuutiset.fi
Koripallon MM-kisat: MTV seurasi avausottelua Suomi–Australia, 72–98 - MTVuutiset.fi

Brooklynin uskomaton ensimmäinen puoliaika hätyytteli NBA-ennätystä

TIENNÄYTTÄJÄT – Suomessa pelanneiden ulkomaalaiskoripalloilijoiden  ensimmäinen aalto 1972–73 – Koripalloelämää
TIENNÄYTTÄJÄT – Suomessa pelanneiden ulkomaalaiskoripalloilijoiden ensimmäinen aalto 1972–73 – Koripalloelämää

Kipinän kiri jäi kesken Turussa - sarjajumbo kuritti kohmeista joukkuetta |  Urheilu | Sisä-Suomen Lehti
Kipinän kiri jäi kesken Turussa - sarjajumbo kuritti kohmeista joukkuetta | Urheilu | Sisä-Suomen Lehti

Kouvottaret - Puoliaika: Catz - Kouvottaret 43-37 (25-12) Oltiin jo -18  (36-18), mutta upea nousu toisen jakson viimeisellä viidellä minuutilla.  Meiltä: Alston 13/1/1 Zimmerman 12/6/2 Frimodig 12/0 Catz: Covile 13/6/2  Jones 10/3/4 Day 9/4 🏀🏀 | Facebook
Kouvottaret - Puoliaika: Catz - Kouvottaret 43-37 (25-12) Oltiin jo -18 (36-18), mutta upea nousu toisen jakson viimeisellä viidellä minuutilla. Meiltä: Alston 13/1/1 Zimmerman 12/6/2 Frimodig 12/0 Catz: Covile 13/6/2 Jones 10/3/4 Day 9/4 🏀🏀 | Facebook

Basket - Koripallo | Svenska KFUM i Helsingfors r.f.

Vimpelin Veto - Koripallo

Hallitseva Euroopan mestari toistamiseen nurin – Dettmann: "Teimme  suomalaisen koripallon historiaa" | Yle
Hallitseva Euroopan mestari toistamiseen nurin – Dettmann: "Teimme suomalaisen koripallon historiaa" | Yle

Naisten haastajamaajoukkueen vahva toinen puoliaika siivitti Suomen  voittoon Portugalista Kisakalliossa
Naisten haastajamaajoukkueen vahva toinen puoliaika siivitti Suomen voittoon Portugalista Kisakalliossa

Ura Basket - #korisliiga #urabasket🔴⚪️ #puoliaika @salonvilpas . . . 📷:  @villevuorinen42 | Facebook
Ura Basket - #korisliiga #urabasket🔴⚪️ #puoliaika @salonvilpas . . . 📷: @villevuorinen42 | Facebook