Koronapandemia kasvatti tenniksen suosiota - Nikko Jokinen palasi Kuopioon  | Paikalliset | Viikkosavo
Koronapandemia kasvatti tenniksen suosiota - Nikko Jokinen palasi Kuopioon | Paikalliset | Viikkosavo

Satakuntalainen tennis - Urheilu - Satakunnan Kansa

HTK-pelaajat kovilla SM-kisoissa – Etelä-Uusimaa

Ranskan juhlaa Tampere Openissa | Yle

Viikkoennakko 14/2023 - Niklas-Salminen kärkisijoitettu Espanjassa, nuorten  SM-kilpailut Helsingissä ja Tampereella - Suomen Tennisliitto
Viikkoennakko 14/2023 - Niklas-Salminen kärkisijoitettu Espanjassa, nuorten SM-kilpailut Helsingissä ja Tampereella - Suomen Tennisliitto

Tämä kuva poistettiin nopeasti – Supertähti tylynä: ”Kauhein, mitä olen  koskaan nähnyt”
Tämä kuva poistettiin nopeasti – Supertähti tylynä: ”Kauhein, mitä olen koskaan nähnyt”

Lahden Verkkopalloseuran Nora Louko ja Iben Mol ylsivät nuorten SM-mitaleille  | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Lahden Verkkopalloseuran Nora Louko ja Iben Mol ylsivät nuorten SM-mitaleille | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Historia – HÄMEENLINNAN TENNISSEURA

HyTSin ainoa edustaja tippui jatkosta nuorten SM-kotiturnauksessa –  kolmossijoitettu liian iso haaste | Urheilu | Aamuposti
HyTSin ainoa edustaja tippui jatkosta nuorten SM-kotiturnauksessa – kolmossijoitettu liian iso haaste | Urheilu | Aamuposti

Nuorten SM-kisoissa yllätyksiä ja odotettuja mestaruuksia - Suomen  Tennisliitto
Nuorten SM-kisoissa yllätyksiä ja odotettuja mestaruuksia - Suomen Tennisliitto

Karjalan Tennis on joensuulainen tenniksen erikoisseura - Etusivu

Variston Tennis VarTe - Vierumäellä pelatuissa senioreiden SM-kilpailuissa  menestystä VarTelle! Pekka Purho ja Markku Markkanen nappasivat hopeaa M65  4-pelistä. Finaalissa parempia olivat Timonen ja Juvakoski. Onnittelut. |  Facebook
Variston Tennis VarTe - Vierumäellä pelatuissa senioreiden SM-kilpailuissa menestystä VarTelle! Pekka Purho ja Markku Markkanen nappasivat hopeaa M65 4-pelistä. Finaalissa parempia olivat Timonen ja Juvakoski. Onnittelut. | Facebook

Tenniksellä on maine maailman tasa-arvoisimpana urheilulajina, mutta  tasa-arvon mallimaassa Suomessa naiset kaikkoavat lajin parista –  selvitimme miksi - Ilmiöt - Ilta-Sanomat
Tenniksellä on maine maailman tasa-arvoisimpana urheilulajina, mutta tasa-arvon mallimaassa Suomessa naiset kaikkoavat lajin parista – selvitimme miksi - Ilmiöt - Ilta-Sanomat

SM-kilpailut: nuorten pelaajien esiinmarssi karsinnoissa, pääsarjat  vauhtiin keskiviikkona - Suomen Tennisliitto
SM-kilpailut: nuorten pelaajien esiinmarssi karsinnoissa, pääsarjat vauhtiin keskiviikkona - Suomen Tennisliitto

Tampereen tennisseura

Junioreiden SM-Liigacup - Suomen Tennisliitto

Tennishallit ja padel - Liikuntakeskus Pajulahti

LVS Tennis - Jukka Immellille M45 Suomen mestaruus, wau!🏆 Immeli voitti  M45 2p -luokan ulkokauden Suomen mestaruuden Vierumäellä pidetyissä SM-kisoissa  16-22.8.2021. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Mika Leskinen, joka  myöskin pelaa tulevalla ...
LVS Tennis - Jukka Immellille M45 Suomen mestaruus, wau!🏆 Immeli voitti M45 2p -luokan ulkokauden Suomen mestaruuden Vierumäellä pidetyissä SM-kisoissa 16-22.8.2021. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Mika Leskinen, joka myöskin pelaa tulevalla ...

Junioreiden historian ensimmäiset padelin SM-kilpailut Nokialla syyskuussa  – Suomen Padelliitto ry
Junioreiden historian ensimmäiset padelin SM-kilpailut Nokialla syyskuussa – Suomen Padelliitto ry