Home

rätti Väärinkäyttö Tuike kuinka pitkä on jalkapallon jatkoaika rahansiirto Osallistua häilyä

Englannille ensimmäisen arvokisavoitto sitten vuoden 1966 - EM-finaalissa  kaikkien aikojen yleisöennätys | Sportti.com
Englannille ensimmäisen arvokisavoitto sitten vuoden 1966 - EM-finaalissa kaikkien aikojen yleisöennätys | Sportti.com

Maanantaijää, viikko 12: Puolivälieriä kohti - LIIGA - 18.03.2013 -  Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
Maanantaijää, viikko 12: Puolivälieriä kohti - LIIGA - 18.03.2013 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Harri Kumpulainen on Twitter: "Olenko ainoa, jonka mielestä käsite  "jatko-ottelu" kuulostaa aivan täydellisen väärältä ja harhaanjohtavalta  termiltä viittaamaan 2x15 minuutin *jatkoaikaan*, joka pelataan  cup-ottelussa, jos tilanne on tasan 90 minuutin ...
Harri Kumpulainen on Twitter: "Olenko ainoa, jonka mielestä käsite "jatko-ottelu" kuulostaa aivan täydellisen väärältä ja harhaanjohtavalta termiltä viittaamaan 2x15 minuutin *jatkoaikaan*, joka pelataan cup-ottelussa, jos tilanne on tasan 90 minuutin ...

Rikkauksista ryysyihin - muutamassa vuodessa - NHL - 26.11.2014 -  Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
Rikkauksista ryysyihin - muutamassa vuodessa - NHL - 26.11.2014 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Shokkiuutinen Nuorille Leijonille - Aatu Räty sivuun joukkueesta!

Säännöt | Fcpopa

Ilveksen europeli ratkesi Irlannissa vasta 27 rangaistuspotkun jälkeen:  synkkä kotimatka alkoi suoraan stadionilta – "Huonosti nukutut yöunet on  takana"
Ilveksen europeli ratkesi Irlannissa vasta 27 rangaistuspotkun jälkeen: synkkä kotimatka alkoi suoraan stadionilta – "Huonosti nukutut yöunet on takana"

Jalkapallon EM-kisat 2022 (Euro 2022) - Jalkapallon EM-kisat 2022 (Euro  2022)
Jalkapallon EM-kisat 2022 (Euro 2022) - Jalkapallon EM-kisat 2022 (Euro 2022)

Dialogi: Jääkiekon asema ykköslajina on uhattuna − Huuhkaja-buumi pakottaa  toiminnan tarkasteluun - LIIGA - 20.11.2019 - Artikkelit - Jatkoaika.com -  Kaikki jääkiekosta
Dialogi: Jääkiekon asema ykköslajina on uhattuna − Huuhkaja-buumi pakottaa toiminnan tarkasteluun - LIIGA - 20.11.2019 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Jalkapallo – Wikipedia

RoKin juniorit voiton tiellä - A-juniorit juhli jatkoajalla Joensuussa |  Lapin Kansa
RoKin juniorit voiton tiellä - A-juniorit juhli jatkoajalla Joensuussa | Lapin Kansa

Säännöt, Määräykset ja Ohjeet - Palloliitto.fi

Toimittajien kausiarvioissa napakymppejä ja huteja – viime kaudella kukaan  ei arvannut Jukurien menestystä - LIIGA - 18.09.2022 - Artikkelit -  Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
Toimittajien kausiarvioissa napakymppejä ja huteja – viime kaudella kukaan ei arvannut Jukurien menestystä - LIIGA - 18.09.2022 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Katso mahtavan näytelmän ratkaisuhetket! Italia eteni EM-finaaliin  rangaistuspotkuilla, paljon parjatulle espanjalaiselle katkera  epäonnistuminen
Katso mahtavan näytelmän ratkaisuhetket! Italia eteni EM-finaaliin rangaistuspotkuilla, paljon parjatulle espanjalaiselle katkera epäonnistuminen

Yhden ikäryhmän tie huipulle - TPS:n 1977-syntyneiden tarina - NHL -  26.06.2015 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
Yhden ikäryhmän tie huipulle - TPS:n 1977-syntyneiden tarina - NHL - 26.06.2015 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

pelaavat Englanti

Jatkoerä 5/2022: Tarina afrikkalaisesta jääkiekosta - 05.06.2022 - Jatkoerä  - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
Jatkoerä 5/2022: Tarina afrikkalaisesta jääkiekosta - 05.06.2022 - Jatkoerä - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Jalkapallon MM-kisoissa ensimmäinen jatkoaika | Sportti.com

Åbo IFK - Jalkapallo - P20 (2002-2004) A - Ottelut - FC Haka-j - ÅIFK

Masentaako EM-kisatyhjiö, tuliko tylsä ilta? - Ei hätää, huipputärkeä La  Liga -ottelu televisioidaan Suomessakin
Masentaako EM-kisatyhjiö, tuliko tylsä ilta? - Ei hätää, huipputärkeä La Liga -ottelu televisioidaan Suomessakin

Leijonilta uskomaton nousu! Kapteeni Anttila tasoitti kolmannen erän  lopussa – Manninen upotti Tre Kronorin jatkoajalla
Leijonilta uskomaton nousu! Kapteeni Anttila tasoitti kolmannen erän lopussa – Manninen upotti Tre Kronorin jatkoajalla