FC KTP pelaa lauantaina noususta ykköseen ja tavoittelee pitkällä  tähtäimellä liigapaikkaa
FC KTP pelaa lauantaina noususta ykköseen ja tavoittelee pitkällä tähtäimellä liigapaikkaa

Pallo-Iirot r.y - null - Ottelut - P-Iirot - FC KTP

Naiset - Ykkönen | FC KTP Kotka ry

Pallo-Iirot - KTP, naisten ykkönen, 15.4.2023 - FutisForum2

KTP:n naisten kiri ei auttanut, PKKU:n kahden minuutin tehohetki oli liikaa  – "Ei tästä pidä huolestua, mutta haluamme olla sarjan ylemmässä kastissa"  | Urheilu | Kymen Sanomat
KTP:n naisten kiri ei auttanut, PKKU:n kahden minuutin tehohetki oli liikaa – "Ei tästä pidä huolestua, mutta haluamme olla sarjan ylemmässä kastissa" | Urheilu | Kymen Sanomat

Suomen Cup alkaa, KTP vieraaksi Taliin - HJK Helsinki

KTP Kotka - FC KTP:n naiset peittosivat selkein 5-1 lukemin STPS:n naisten  Kolmosen ottelussa. Ottelun 1. puoliaika oli tasainen, mutta toista  puoliaikaa KTP hallitsi miten halusi. | Facebook
KTP Kotka - FC KTP:n naiset peittosivat selkein 5-1 lukemin STPS:n naisten Kolmosen ottelussa. Ottelun 1. puoliaika oli tasainen, mutta toista puoliaikaa KTP hallitsi miten halusi. | Facebook

LoPan naiset kaatuivat saappaat jalassa KTP:lle | Urheilu | Länsi-Uusimaa

STPS:n naiset pelaavat sunnuntaina ensimmäisen kotiottelunsa, kun vastaan  saapuu sarjakärki KTP – "Kun yksi pelaaja yrittää parhaansa, se leviää  kaikkiin muihin" | Urheilu | Itä-Savo
STPS:n naiset pelaavat sunnuntaina ensimmäisen kotiottelunsa, kun vastaan saapuu sarjakärki KTP – "Kun yksi pelaaja yrittää parhaansa, se leviää kaikkiin muihin" | Urheilu | Itä-Savo

KTP:n naisten joukkue alkaa rakentua Ykköseen – Seura julkisti kaksi  jatkosopimusta | Urheilu | Kymen Sanomat
KTP:n naisten joukkue alkaa rakentua Ykköseen – Seura julkisti kaksi jatkosopimusta | Urheilu | Kymen Sanomat

KTP on X: "KTP kohtaa FC Hongan naisten Suomen Cupissa Lue ennakko:  https://t.co/UsErpSynoF ⚽️ KTP - FC Honka 🗓️ 17.5. 🕰️ 19.00 Hanki oma  lippusi etukäteen: https://t.co/aeqo9mYHlP Tolsal Tavataan! #FromTheDocks  #KTPKotka #SuomenCup
KTP on X: "KTP kohtaa FC Hongan naisten Suomen Cupissa Lue ennakko: https://t.co/UsErpSynoF ⚽️ KTP - FC Honka 🗓️ 17.5. 🕰️ 19.00 Hanki oma lippusi etukäteen: https://t.co/aeqo9mYHlP Tolsal Tavataan! #FromTheDocks #KTPKotka #SuomenCup

KTP Kotka | Kotka

RoPSin naisten kausi päättyi katkeraan tappioon kotkalaiselle FC KTP:lle –  katso ottelutallenne tästä | Lapin Kansa
RoPSin naisten kausi päättyi katkeraan tappioon kotkalaiselle FC KTP:lle – katso ottelutallenne tästä | Lapin Kansa

FC KTP Kausikortti 2024: Naiset - Ykkönen | Osta lippu helposti | Tiketti

Naisten ja tyttöjen jalkapalloon pumpataan uutta puhtia – Maakunnallisella  yhteistyöllä tavoitellaan FC KTP:n liiganousun ohella Kouvolan Jalkapallon  nostamista Kakkoseen | Urheilu | Kouvolan Sanomat
Naisten ja tyttöjen jalkapalloon pumpataan uutta puhtia – Maakunnallisella yhteistyöllä tavoitellaan FC KTP:n liiganousun ohella Kouvolan Jalkapallon nostamista Kakkoseen | Urheilu | Kouvolan Sanomat

KTP:n naiset juhlivat nousua jalkapallon ykköseen – voitto RoPSista  varmisti nousun | Kymenlaakso | Yle
KTP:n naiset juhlivat nousua jalkapallon ykköseen – voitto RoPSista varmisti nousun | Kymenlaakso | Yle