Home

kuuma lauantai miehekäs jalkapallon oulu antenni kampa Lisäys

140-vuotisjuhliaan viettävästä Oulun Luistinseurasta on kasvanut 2 000  lisenssipelaajan yhteisö, jonka merkitys Oulun alueen ihmisten  hyvinvointiin on merkittävä – katso kuvia keltasinisen ikiliikuttajan  matkan varrelta | Kaleva
140-vuotisjuhliaan viettävästä Oulun Luistinseurasta on kasvanut 2 000 lisenssipelaajan yhteisö, jonka merkitys Oulun alueen ihmisten hyvinvointiin on merkittävä – katso kuvia keltasinisen ikiliikuttajan matkan varrelta | Kaleva

Rovaniemen Palloseura - AC Oulu/OLS oli vahvempi nuorta RoPS-ryhmää vastaan  - "Tosi arvokkaita minuutteja"
Rovaniemen Palloseura - AC Oulu/OLS oli vahvempi nuorta RoPS-ryhmää vastaan - "Tosi arvokkaita minuutteja"

AC Oulu - Umpipaska jalkapallo-ottelu ✔️ Umpipaska tulos... | Facebook

OPS jalkapallo juniorit oulu | Oulun Palloseura

Lippupallo - Oulu Northern Lights

JäPS saa AC Oulun kylään – Suomen Cupin neljännesvälierähuumaa Järvenpäässä  tiistaina 14. kesäkuuta | Urheilu | Keski-Uusimaa
JäPS saa AC Oulun kylään – Suomen Cupin neljännesvälierähuumaa Järvenpäässä tiistaina 14. kesäkuuta | Urheilu | Keski-Uusimaa

Oulun Tarmo ry - Jalkapallo - Edustus - Joukkue

Oulun Palloseura (jalkapallo) – Wikipedia

Oulun Jalkapalloklubi -Oulun Jalkapalloklubi

AC Oulu ja HIFK pelasivat kaksi ottelua viikon sisään: maalit menivät  oululaisille 10–2 – AC Oulu jatkaa varmuudella myös kauden 2023 liigassa |  Kaleva
AC Oulu ja HIFK pelasivat kaksi ottelua viikon sisään: maalit menivät oululaisille 10–2 – AC Oulu jatkaa varmuudella myös kauden 2023 liigassa | Kaleva

AC Oulu menettää voittonsa, FC Interin protesti läpi

Pohjoisen alueleiri 14.9.2022 Oulu (P2007) - Palloliitto.fi

Katso jalkapallon Kakkosta: Kajaanin Haka kohtaa tänään OLS:n kello 17 |  Kainuun Sanomat
Katso jalkapallon Kakkosta: Kajaanin Haka kohtaa tänään OLS:n kello 17 | Kainuun Sanomat

Oulu Northern Lights

Nimi mieleen: 17-vuotias Otso Liimatta pohjusti AC Oulun 3–0-voiton Hakasta  – ”Ei ollut niin hyvä veto, mutta mokke ei ehkä nähnyt palloa kunnolla” |  Urheilu | Aamuposti
Nimi mieleen: 17-vuotias Otso Liimatta pohjusti AC Oulun 3–0-voiton Hakasta – ”Ei ollut niin hyvä veto, mutta mokke ei ehkä nähnyt palloa kunnolla” | Urheilu | Aamuposti

Etusivu | Oulun Palloseura

KPV:n johtoasema ei kestänyt aivan loppuun saakka jalkapallon Suomen cupin  avausottelussa – AC Oulu tasoitti pari minuuttia ennen loppua 1–1:een.
KPV:n johtoasema ei kestänyt aivan loppuun saakka jalkapallon Suomen cupin avausottelussa – AC Oulu tasoitti pari minuuttia ennen loppua 1–1:een.

AC Oulu - VOITTO!! Ai että maistuu hyvältä. Nyt nautitaan... | Facebook

Oulun Luistinseura (jalkapallo) – Wikipedia

AC Oulu säilytti paikkansa miesten jalkapalloliigassa - Urheilu | HS.fi

Palloliiton järjestelmä ei antanut varoitusta, kun AC Oulu teki  kohtalokkaan erheen ja ilmoitti virheellisen kokoonpanon: "Se kuulostaa  helpommalta mitä se on" | Kaleva
Palloliiton järjestelmä ei antanut varoitusta, kun AC Oulu teki kohtalokkaan erheen ja ilmoitti virheellisen kokoonpanon: "Se kuulostaa helpommalta mitä se on" | Kaleva

Veikkausliigassa melkoinen yllätys – ylivoimaisesti sarjaa hallinnut HJK  hävisi jumbojoukkue AC Oululle
Veikkausliigassa melkoinen yllätys – ylivoimaisesti sarjaa hallinnut HJK hävisi jumbojoukkue AC Oululle

Oulun HarrasteFutis ry

Pikkuhuuhkajien vierailu Oulun Raatissa kiinnostaa yleisöä – Tiistain  otteluun on myyty jo yli 2 000 lippua | Lapin Kansa
Pikkuhuuhkajien vierailu Oulun Raatissa kiinnostaa yleisöä – Tiistain otteluun on myyty jo yli 2 000 lippua | Lapin Kansa