Home

Tukahduttaa Vielä lommo jalkapallo finaali 2018 helsinki asunnoton keskiviikko loppusointu

MM-futis: Nähdäänkö sunnuntaina eurooppalainen finaali? | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
MM-futis: Nähdäänkö sunnuntaina eurooppalainen finaali? | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Loppuottelu HJK - Inter | Juha Tamminen

Pokaali ilmaan – HJK on jalkapallon Suomen mestari 2021! Musta silmä ei  haitannut suurinta sankaria: "Ihan huikea fiilis" | Yle
Pokaali ilmaan – HJK on jalkapallon Suomen mestari 2021! Musta silmä ei haitannut suurinta sankaria: "Ihan huikea fiilis" | Yle

MM-turnauksessa jäljellä vielä loppuhuipennus – tässä finaalin ja  pronssiottelun aikataulut - MM-futis - Ilta-Sanomat
MM-turnauksessa jäljellä vielä loppuhuipennus – tässä finaalin ja pronssiottelun aikataulut - MM-futis - Ilta-Sanomat

Belgian ja Italian EM-finaali ei voi enää toteutua: Tällainen on EM-kisojen  ottelukaavio - Urheilu | HS.fi
Belgian ja Italian EM-finaali ei voi enää toteutua: Tällainen on EM-kisojen ottelukaavio - Urheilu | HS.fi

Ranska voitti maailmanmestaruuden – MM-finaali oli hurja maalijuhla -  MM-futis - Ilta-Sanomat
Ranska voitti maailmanmestaruuden – MM-finaali oli hurja maalijuhla - MM-futis - Ilta-Sanomat

Mestarien liigan finaaliin Inter ja Manchester City - Urheilu | HS.fi

Jalkapallon Veikkausliigan alku on ollut usealla paikkakunnalla nolo näytös  – ongelmaan on ratkaisu, josta kaikki eivät pidä: "Kyse on lajin  luonteesta" | Yle
Jalkapallon Veikkausliigan alku on ollut usealla paikkakunnalla nolo näytös – ongelmaan on ratkaisu, josta kaikki eivät pidä: "Kyse on lajin luonteesta" | Yle

Hurjan vuoden huipennus – Suomi pelaa jalkapallon MM-kisoissa: ”Ei me mennä  sinne ketään pelkäämään” - Urheilu | HS.fi
Hurjan vuoden huipennus – Suomi pelaa jalkapallon MM-kisoissa: ”Ei me mennä sinne ketään pelkäämään” - Urheilu | HS.fi

Finaalia seurasi 2,3 miljoonaa katsojaa – Ylen urheilupäällikkö vaikuttui -  Urheilu | HS.fi
Finaalia seurasi 2,3 miljoonaa katsojaa – Ylen urheilupäällikkö vaikuttui - Urheilu | HS.fi

Tätä ei kannata missata! Kaksi upeaa tarinaa huipentuu historian  suurimmassa jalkapallon EM-finaalissa – panoksena ei ole pelkkä mestaruus |  Yle
Tätä ei kannata missata! Kaksi upeaa tarinaa huipentuu historian suurimmassa jalkapallon EM-finaalissa – panoksena ei ole pelkkä mestaruus | Yle

Jalkapallon Suomen cup huipentuu toukokuussa – naisten finaali syyskuussa |  Yle
Jalkapallon Suomen cup huipentuu toukokuussa – naisten finaali syyskuussa | Yle

Ranska yrittää toistaa Brasilian 60 vuotta vanhan tempun - Jalkapallo -  Aamulehti
Ranska yrittää toistaa Brasilian 60 vuotta vanhan tempun - Jalkapallo - Aamulehti

Matkaako FIFA-mestaruus Muhokselle? Virtuaalijalkapallon Suomen cupin  finaalit suorana Ylellä lauantaina | Urheilu | Yle
Matkaako FIFA-mestaruus Muhokselle? Virtuaalijalkapallon Suomen cupin finaalit suorana Ylellä lauantaina | Urheilu | Yle

HJK Suomen Cup Mestari 2020! - HJK Helsinki

Naisten jalkapallo kasvaa Britanniassa – Chelsea siirtää pelejään Stamford  Bridgelle - Urheilu | HS.fi
Naisten jalkapallo kasvaa Britanniassa – Chelsea siirtää pelejään Stamford Bridgelle - Urheilu | HS.fi

Vuoden 2018 MM-finaalistadion selvillä - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Jalkapallo – Wikipedia

amerikkalainen jalkapallo – Helsinki Wolverines

Jalkapallon Qatarin MM-kisat 2022 | Sporttibaarit ja urheilua näyttävät  ravintolat Helsingin seudulla
Jalkapallon Qatarin MM-kisat 2022 | Sporttibaarit ja urheilua näyttävät ravintolat Helsingin seudulla

MM-kisojen finaalia seurasi Suomessa 2,3 miljoonaa katsojaa - Jalkapallo -  Aamulehti
MM-kisojen finaalia seurasi Suomessa 2,3 miljoonaa katsojaa - Jalkapallo - Aamulehti

Englanti voitti järjestäjämaa Australian ja selvisi jalkapallon  MM-finaaliin - Jalkapallo - Aamulehti
Englanti voitti järjestäjämaa Australian ja selvisi jalkapallon MM-finaaliin - Jalkapallo - Aamulehti

Jalkapallon MM 2018 ohjelma: Ottelut, pudotuspelit, kaavio, tulokset -  MTVuutiset.fi
Jalkapallon MM 2018 ohjelma: Ottelut, pudotuspelit, kaavio, tulokset - MTVuutiset.fi