Home

Tyttöystävä Hampurilainen sada irlanti tanska jalkapallo 14.11.2017 sovellettavat Mainita katso sisään

Huuhkajat taisteli Pohjois-Irlannin nurin 1–0 – Rasmus Schüller huomautti,  että massiivisen tärkeä voitto oli kaukana "normipäivästä" | Urheilu | Yle
Huuhkajat taisteli Pohjois-Irlannin nurin 1–0 – Rasmus Schüller huomautti, että massiivisen tärkeä voitto oli kaukana "normipäivästä" | Urheilu | Yle

Tähtipelaaja Eriksen johti hattutempullaan Tanskan jalkapallon MM-kisoihin  – Venäjällä pelaa ensi kesänä kolme Pohjoismaata - Urheilu | HS.fi
Tähtipelaaja Eriksen johti hattutempullaan Tanskan jalkapallon MM-kisoihin – Venäjällä pelaa ensi kesänä kolme Pohjoismaata - Urheilu | HS.fi

EM-karsintaottelu Suomi – Pohjois-Irlanti 17.11.2023

Tanskan päävalmentaja ikääntyi viisi vuotta tuskaisten minuuttien aikana –  sankari iloitsi: ”Tänään rakastamme VAR-tuomaria” | Urheilu | Yle
Tanskan päävalmentaja ikääntyi viisi vuotta tuskaisten minuuttien aikana – sankari iloitsi: ”Tänään rakastamme VAR-tuomaria” | Urheilu | Yle

Irlannin maajoukkue juhli arvokisapaikkaa IRA:ta ylistävällä laululla -  MTVuutiset.fi
Irlannin maajoukkue juhli arvokisapaikkaa IRA:ta ylistävällä laululla - MTVuutiset.fi

Tanskan kapteeni kuvailee: ”Šokki on osa minua – ja meitä kaikkia –  ikuisesti” - Urheilu | HS.fi
Tanskan kapteeni kuvailee: ”Šokki on osa minua – ja meitä kaikkia – ikuisesti” - Urheilu | HS.fi

Christian Eriksen on saanut Tanskan joukkueen uudelle tasolle

Tanska ja Irlanti tahkosivat maalittoman tasapelin | Yle

Huuhkajien historian ensimmäinen EM-ottelu sai dramaattisen käänteen:  Lyyhistyneen tanskalaispelaajan tila on vakaa – kertaa tästä tapahtumat |  Yle
Huuhkajien historian ensimmäinen EM-ottelu sai dramaattisen käänteen: Lyyhistyneen tanskalaispelaajan tila on vakaa – kertaa tästä tapahtumat | Yle

Christian Eriksen – Wikipedia

Tanska vei voiton Pohjois-Irlannista, Kazakstan kuritti San Marinoa -  Urheilu | HS.fi
Tanska vei voiton Pohjois-Irlannista, Kazakstan kuritti San Marinoa - Urheilu | HS.fi

Huuhkajat pettymysten jälkeen taas voittokantaan – Pohjois-Irlanti aimo  maalein nurin kylmällä Olympiastadionilla | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Huuhkajat pettymysten jälkeen taas voittokantaan – Pohjois-Irlanti aimo maalein nurin kylmällä Olympiastadionilla | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat