Seura palkitsee – Grani Tennis ry.

2022 NHL draft - Prospect rankings, led by Shane Wright, Logan Cooley,  Juraj Slafkovsky
2022 NHL draft - Prospect rankings, led by Shane Wright, Logan Cooley, Juraj Slafkovsky

Tuesday's boys prep sports results

Grani Tennis ry, GT - GT:n pelureita 12.–14.12. kisoissa Aktia Openissa Erik  Lassila pelasi B luokassa ja voitti ensimmäisellä kierroksella TaTen Juha  Usvan 64,75. Toisella kierroksella vastaan tuli kisan kakkossijoitettu  Markus Helelä
Grani Tennis ry, GT - GT:n pelureita 12.–14.12. kisoissa Aktia Openissa Erik Lassila pelasi B luokassa ja voitti ensimmäisellä kierroksella TaTen Juha Usvan 64,75. Toisella kierroksella vastaan tuli kisan kakkossijoitettu Markus Helelä

Kahdeksan bajamajaa unohtui juhlien jälkeen kolmeksi viikoksi Helsingin  Vallilaan – koiraa lenkittänyt Erik kauhistui: ”Voit vain kuvitella, mikä  döfis täällä on” - Kotimaa - Ilta-Sanomat
Kahdeksan bajamajaa unohtui juhlien jälkeen kolmeksi viikoksi Helsingin Vallilaan – koiraa lenkittänyt Erik kauhistui: ”Voit vain kuvitella, mikä döfis täällä on” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Seura huomioi ansioituneita pelaajia ja jäseniä – Grani Tennis ry.

8,475 Samantha Park Photos and Premium High Res Pictures - Getty Images

Grani Tennis ry, GT - Koululaisten Mestaruuskilpailut ovat täydessä  vauhdissa Talissa. Tänään pelattiin karsintoja, joissa GT:n pelaajia  taisteli pääsarjapaikoista: P10 sarjassa pelasivat Eevert Heliskoski, Eeli  Järvenpää, Niklas Korsström, Jan Moed ...
Grani Tennis ry, GT - Koululaisten Mestaruuskilpailut ovat täydessä vauhdissa Talissa. Tänään pelattiin karsintoja, joissa GT:n pelaajia taisteli pääsarjapaikoista: P10 sarjassa pelasivat Eevert Heliskoski, Eeli Järvenpää, Niklas Korsström, Jan Moed ...

Grani Tennis ry, GT - Oskari Ojala ja Erik Lassila semeissä viikonlopun  kisoissa Laajasalossa pelattiin Dunlop Cup, johon osallistui viisi GT:n  pelaajaa. Parhaiten pärjäsi P11 sarjassa Oskari Ojala, joka voitti oman  alkulohkonsa
Grani Tennis ry, GT - Oskari Ojala ja Erik Lassila semeissä viikonlopun kisoissa Laajasalossa pelattiin Dunlop Cup, johon osallistui viisi GT:n pelaajaa. Parhaiten pärjäsi P11 sarjassa Oskari Ojala, joka voitti oman alkulohkonsa