Home

Huutokauppa Levätä ego ei pelaa ja enlannin jalkapallo epäpuhdas kerjääminen Herjata

Englannin Valioliiga palaa pitkältä tauolta – tällaisista asetelmista  sarjan kärkitaistelu jatkuu - Jalkapallo - Aamulehti
Englannin Valioliiga palaa pitkältä tauolta – tällaisista asetelmista sarjan kärkitaistelu jatkuu - Jalkapallo - Aamulehti

Jalkapallon EM-karsinta: Englannin Raheem Sterling ei pelaa Kosovoa vastaan  - taustalla Joe Gomez -kahakka
Jalkapallon EM-karsinta: Englannin Raheem Sterling ei pelaa Kosovoa vastaan - taustalla Joe Gomez -kahakka

MM-kisapäiväkirja 4: Jalkapallo-ottelu kestää 90 minuuttia – Sitten pelataan  14 minuuttia erotuomarin antamaa lisäaikaa | Kaleva
MM-kisapäiväkirja 4: Jalkapallo-ottelu kestää 90 minuuttia – Sitten pelataan 14 minuuttia erotuomarin antamaa lisäaikaa | Kaleva

Englannin kymppi ei vakuuta - Jalkapallo - Turun Sanomat

Miksi Marcus Rashford ei pelaa? Englannin hyökkääjäpenkki vs. Senegal -  Jugo Mobile | Teknologiauutiset & -arvostelut ja pelaaminen
Miksi Marcus Rashford ei pelaa? Englannin hyökkääjäpenkki vs. Senegal - Jugo Mobile | Teknologiauutiset & -arvostelut ja pelaaminen

Laskelmoiva ja kärsivällinen - Englanti ei rakenna, vaan hyydyttää, ja on  valmis kohtaamaan Ranskan - Jalkapallon-MM 2022 Qatar
Laskelmoiva ja kärsivällinen - Englanti ei rakenna, vaan hyydyttää, ja on valmis kohtaamaan Ranskan - Jalkapallon-MM 2022 Qatar

Haaland ei pelaa Norjan torstaisessa Irlanti-pelissä – saatetaan kuitenkin  nähdä ottelussa Suomea vastaan | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Haaland ei pelaa Norjan torstaisessa Irlanti-pelissä – saatetaan kuitenkin nähdä ottelussa Suomea vastaan | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Englanti 3-0 Wales, lohkon ykkönen, etenee 16-välierille – Jalkapallo  pelipaidat halvalla,ostaa halvat jalkapallo pelipaidat
Englanti 3-0 Wales, lohkon ykkönen, etenee 16-välierille – Jalkapallo pelipaidat halvalla,ostaa halvat jalkapallo pelipaidat

Englanti juhlii vihdoin jalkapallon Euroopan mestaruutta! Asiantuntijat  hämmästelevät, kuinka tuomaristo päästi Englannin pälkähästä
Englanti juhlii vihdoin jalkapallon Euroopan mestaruutta! Asiantuntijat hämmästelevät, kuinka tuomaristo päästi Englannin pälkähästä

Takareisivamma pitää Teemu Pukin sivussa ainakin cupin pelistä | Urheilu |  Savon Sanomat
Takareisivamma pitää Teemu Pukin sivussa ainakin cupin pelistä | Urheilu | Savon Sanomat

Englanti on jo todella hyvä, mutta historiallinen vallankumous ei ole vielä  maalissa - ElmoTV
Englanti on jo todella hyvä, mutta historiallinen vallankumous ei ole vielä maalissa - ElmoTV

Kamppailua Britannian jalkapalloherruudesta on värittänyt vuosien kuittailu  – prinssi Williamin vierailu Englannin leirillä turhautti walesilaisia
Kamppailua Britannian jalkapalloherruudesta on värittänyt vuosien kuittailu – prinssi Williamin vierailu Englannin leirillä turhautti walesilaisia

Englanti voittoon hurraavan kotiyleisönsä edessä - Espanjan hyvä alku ei  riittänyt
Englanti voittoon hurraavan kotiyleisönsä edessä - Espanjan hyvä alku ei riittänyt

Kommentti: Palaako jalkapallo jouluksi kotiin? – ennakko  Englanti–Ranska-otteluun - MTVuutiset.fi
Kommentti: Palaako jalkapallo jouluksi kotiin? – ennakko Englanti–Ranska-otteluun - MTVuutiset.fi

aborg, Author at Futisinfo | Jalkapallon tietopaketti numero yksi

Yhdysvallat ei pelaa vatsat täynnä kalkkunaa Englanti-ottelussa - Urheilu |  HS.fi
Yhdysvallat ei pelaa vatsat täynnä kalkkunaa Englanti-ottelussa - Urheilu | HS.fi

Tässä on Englannin EM-kisajoukkue vuonna 2021

Tätä ei kannata missata! Kaksi upeaa tarinaa huipentuu historian  suurimmassa jalkapallon EM-finaalissa – panoksena ei ole pelkkä mestaruus
Tätä ei kannata missata! Kaksi upeaa tarinaa huipentuu historian suurimmassa jalkapallon EM-finaalissa – panoksena ei ole pelkkä mestaruus

Qatarin MM-turnauksessa tänään neljä ottelua – Hollanti, Englanti ja  Ecuador hakevat toisia voittojaan | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Qatarin MM-turnauksessa tänään neljä ottelua – Hollanti, Englanti ja Ecuador hakevat toisia voittojaan | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Englannin EM-kultahuuma on tuonut ennennäkemättömän kiinnostuksen  Superliigaan – Chelsealta myrskyvaroitus: "Ei ole koskaan ollut näin kova!"
Englannin EM-kultahuuma on tuonut ennennäkemättömän kiinnostuksen Superliigaan – Chelsealta myrskyvaroitus: "Ei ole koskaan ollut näin kova!"

Kiitos ei Serie A:n tähdille, Chelsean kaksikko loukkaantumisten takia  sivuun – katso Englannin MM-joukkue - Jalkapallon-MM 2022 Qatar
Kiitos ei Serie A:n tähdille, Chelsean kaksikko loukkaantumisten takia sivuun – katso Englannin MM-joukkue - Jalkapallon-MM 2022 Qatar

Watfordilta tyly ilmoitus Englannin ex-maajoukkuepelaajalle - puoli vuotta  sai riittää
Watfordilta tyly ilmoitus Englannin ex-maajoukkuepelaajalle - puoli vuotta sai riittää

MM-kisojen ennakko, B-lohko: USA–Iran-ottelussa jalkapallo on osa  politiikkaa – onko Englannin eväät syöty?
MM-kisojen ennakko, B-lohko: USA–Iran-ottelussa jalkapallo on osa politiikkaa – onko Englannin eväät syöty?

Senegalin valmentaja tylystä tappiosta – ”Tässä on Afrikan mestarin ja  Englannin ero” | Sportti.com
Senegalin valmentaja tylystä tappiosta – ”Tässä on Afrikan mestarin ja Englannin ero” | Sportti.com

Teemu Pukki sanoo brittilehdelle olleensa aikeissa lähteä Norwichista |  Urheilu | Kouvolan Sanomat
Teemu Pukki sanoo brittilehdelle olleensa aikeissa lähteä Norwichista | Urheilu | Kouvolan Sanomat

Rikkooko Erling Haalandin maaliennätyksen? Tätä asiaa kukaan ei ennustanut  Englannin Valioliigasta - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Rikkooko Erling Haalandin maaliennätyksen? Tätä asiaa kukaan ei ennustanut Englannin Valioliigasta - Jalkapallo - Ilta-Sanomat